Rólunk

CÉGÜNK VEZETŐ AZ ADÓTANÁCSADÁS ÉS A KÖNYVELÉS TERÜLETÉN

Üdvözöljük  honlapunkon !

Könyvelőirodánk Cegléden található, és közel két-évtizedes tapasztalattal áll az ügyfelek rendelkezésére.

Tevékenységünk ....Irodánk elsősorban egyéni és társasvállalkozások teljeskörű könyvelését és bérszámfejtését készíti, továbbá elektronikus adatszolgáltatásokat, a számviteli törvény szerinti éves beszámolók elkészítését végzi.

Munkavégzésünket ... rugalmasság jellemzi. Így igény szerint akár a reggeli és esti órákban is az Ön rendelkezésére állunk.

Kényelmi szolgáltatásunk : ...
Ügyfeleink kérésére a könyvelési anyagokért "házhoz" megyünk. Igény esetén Cége telephelyén történő könyvelést is vállalunk!

Célunk minőségi könyvelési szolgáltatások nyújtása, megfizethető áron. Az Önök által ránk bizott adataikat bizalmasan kezeljük.

Tudásunk naprakészségét folyamatos adókonferenciákon való részvétellel, szaklapok, szakkönyvek tanulmányozásával biztosítjuk.

Kérdése van? Keressen bizalommal - legyünk partnerek! Irodánk készséggel válaszol. Ha akadályoztatásom miatt telefonon nem vagyok elérhető, küldjön ITT üzenetet, vagy sziveskedjen személyesen irodánkat felkeresni.


Berényi Könyvelő és Adótanácsadó Iroda 2700 Cegléd Mizsei út 34 06-70-420-5910
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el